Over Google Earth-projecten

Je kunt aangepaste kaarten en verhalen maken voor plaatsen over de hele wereld. Markeer plaatsen die je interessant vindt en voeg tekst, foto's en video's toe om je verhalen te completeren. Je kunt je kaarten en verhalen ook met anderen delen om er samen aan te werken.

Google Earth Tutorial: Introductie in tools om te creëren

Leer hoe je een project kunt beginnen en markeringen, lijnen, foto's en meer toevoegen.

Wie kan projecten maken?

Iedereen met een Google-account kan projecten maken. Als je nog geen account hebt, kun je je nu aanmelden voor een account.

Opmerking: Op mobiele apparaten kun je wel projecten bekijken, maar niet maken.

Wat je nodig hebt om projecten te maken

• Een computer
  • De Chrome-browser
  • Alle gegevens die je wilt toevoegen over plaatsen die je hebt bezocht
  • Alle foto's en online video's die je wilt gebruiken