Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Automaattiset ilmoitukset kaatumisista ja virhetilanteista

Jos sallit Google Earth Pron lähettää automaattisia raportteja, voimme priorisoida parannettavia ominaisuuksia ja korjattavia ongelmia.

Voittaa ottaa nämä raportit käyttöön tai poistaa ne käytöstä koska tahansa.

Mitä Google Earth Pron raportit sisältävät?

Omaa käyttöäsi koskevat raportit voivat sisältää seuraavat tiedot:

• Google Earth Pro ‑asetuksesi
  • käyttämäsi työkalut ja ominaisuudet
  • avaamasi tai sulkemasi tasot
  • Google Earth Pron käyttämän muistin ja tallennustilan määrä
  • tietoja tietokoneesi käyttöjärjestelmästä ja laitteiston komponenteista
  • tiedon siitä, kuinka usein avaat Google Earth Pron ja kuinka kauan käytät sitä
  • tilastotietoja verkon ja grafiikan toiminnasta
  • sovelluksen kaatumisiin liittyvät virheenkorjaustiedot.

Mitä Google Earth Pron raportit eivät sisällä?

Käyttöraporteissa ei yleensä ole seuraavassa mainittuja tietoja. Mutta jos sovellus kaatuu sitä käyttäessäsi, raportti saattaa sisältää joitakin henkilökohtaisia tietoja:

• käyttämäsi hakutermit
  • katsomasi sijainnit
  • sijaintitietosi
  • luomasi tai avaamasi karttasisältö.

Google Earth Pron tietosuoja

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä

Raportoinnin käyttöönotto

1. Avaa Google Earth Pro tietokoneellasi.
  2. Avaa asetusvalikko:
    • Windows ja Linux: Klikkaa sivun yläreunasta Työkalut ja sitten Asetukset.
    • Mac: Klikkaa sivun yläreunasta Google Earth Pro ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Poista tai lisää Käyttötilastot-kohdasta valinta Lähetä käyttötilastot Googlelle.
  5. Klikkaa sivun alareunasta OK.