Toegankelijkheid in Google Earth

Een schermlezer gebruiken

Je kunt Google Earth gebruiken met ChromeVox, VoiceOver, NVDA en JAWS. Google Earth werkt met Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Sneltoetsen bekijken

Gebruik de pijltoetsen om de wereldbol in Google Earth te verkennen. Als u de functionaliteit van andere sneltoetsen wilt gebruiken, typ je 'g'.

Tip: Typ '?' om de lijst met sneltoetsen in Google Earth te vinden.

Animatie-instellingen aanpassen

Animaties zorgen voor een vloeiende overgang om tussen de verschillende locaties op de kaart te navigeren. In de instellingen kun je de snelheid van de animaties bepalen of de animaties uitschakelen.

Instellingen voor de donkere modus wijzigen

1. Open Google Earth op je computer.
  2. Klik links op Tools en dan Instellingen Settings
  3. Selecteer onder App-thema de optie Donker thema of Licht thema.