Toegankelijkheid in Google Earth

Een schermlezer gebruiken

Je kunt Google Earth gebruiken met de toegankelijkheidsfuncties van je iPhone en iPad, zoals de VoiceOver-schermlezer.

VoiceOver gebruiken

Belangrijk: De stappen voor het activeren van VoiceOver kunnen per apparaat verschillen. Ga naar de supportsite van Apple voor gedetailleerde instructies voor je iPhone of iPad.

1. Open de app Instellingen Settings op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Toegankelijkheid en dan VoiceOver.
  3. Schakel VoiceOver in.

Tekstgrootte aanpassen

Je kunt de grootte van de labels op de kaart aanpassen, zodat je ze duidelijker kunt zien.

1. Open de app Instellingen Settings op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Algemeen en dan Toegankelijkheid.
  3. Tik op Grotere tekst.
  4. Schakel Grotere tekstgroottes in.
  5. Stel de gewenste lettergrootte in.

Animatie-instellingen aanpassen

Animaties zorgen voor een vloeiende overgang om tussen de verschillende locaties op de kaart te navigeren. In de instellingen kun je de snelheid van de animaties bepalen of de animaties uitschakelen.

Instellingen voor de donkere modus wijzigen

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik links op Menu Menu en dan Instellingen Settings.
  3. Tik op App-thema en selecteer Donker of Licht.