Toegankelijkheid in Google Earth

TalkBack gebruiken

Belangrijk: De stappen voor het activeren van TalkBack kunnen per apparaat verschillen.

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Toegankelijkheid en dan TalkBack.
  3. Schakel TalkBack in.

Het toegankelijkheidsmenu vinden

Via het menu kun je meerdere functies aanpassen, zoals volumeregeling, helderheid en meer.

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Toegankelijkheid en dan Toegankelijkheidsmenu.

Tekengrootte en schermgrootte aanpassen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
    • Tekengrootte: pas de tekstgrootte op het apparaat aan.
    • Weergavegrootte: Pas de grootte van alle content op het apparaat aan. Zo wordt ook beperkt hoeveel van het scherm tegelijkertijd zichtbaar is.
    • Vergroting: Activeer een zoomfunctie op bepaalde delen van het scherm.

Kleur en contrast aanpassen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
    • Kleurcorrectie: Kies uit Deuteranomalie, Protanomalie of Tritanomalie.
    • Kleurinversie: Maak lichte content donkerder en donkere content lichter. Deze instelling is van toepassing op alles, inclusief afbeeldingen en graphics.

Animatie-instellingen aanpassen

Animaties zorgen voor een vloeiende overgang om tussen de verschillende locaties op de kaart te navigeren. In de instellingen kun je de snelheid van de animaties bepalen of de animaties uitschakelen.

Instellingen voor de donkere modus wijzigen

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik links op Menu Menu en dan Instellingen Settings.
  3. Tik op App-thema en selecteer Donker of Licht.