Google Earthin esteettömyysominaisuudet

TalkBackin käyttäminen

Tärkeää: TalkBackin aktivointiohjeet voivat vaihdella laitteen mukaan.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Esteettömyys ja sitten TalkBack.
  3. Laita TalkBack päälle.

Esteettömyysvalikon etsiminen

Valikon avulla voit säätää useita ominaisuuksia, kuten äänenvoimakkuutta ja kirkkautta.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Esteettömyys ja sitten Esteettömyys-valikko.

Fonttikoon ja näytön koon muokkaaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Esteettömyys.
    • Fonttikoko: Säädä laitteesi tekstikokoa.
    • Näyttökoko: Säädä laitteesi kaiken sisällön kokoa. Tämä myös pienentää näytön kerralla näkyvää osuutta.
    • Suurennus: Aktivoi zoomaustoiminto näytön valituilla alueilla.

Värin ja kontrastin muokkaaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Esteettömyys.
    • Värinkorjaus: Valitse Deuteranomalia, Protanomalia tai Tritanomalia.
    • Käänteiset värit: Tummenna vaalea sisältö ja vaalenna tumma sisältö. Tämä asetus koskee kaikkea sisältöä, jossa on kuvia ja grafiikkaa.

Animaatioasetusten muuttaminen

Animaatioiden avulla on helppo siirtyä kartan eri sijainnista toiseen. Voit säätää animaatioiden nopeutta tai poistaa ne käytöstä asetuksista.

Tumman tilan asetusten muuttaminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Menu ja sitten Asetukset Settings.
  3. Napauta "Sovelluksen teema" ja valitse Tumma tai Vaalea.

Aiheeseen liittyviä resursseja