Tillgänglighet i Google Earth

Använda en skärmläsare

Du kan använda Google Earth med ChromeVox, VoiceOver, NVDA och JAWS. Google Earth fungerar med Chrome, Firefox, Safari och Edge.

Hitta kortkommandon

Använd piltangenterna för att utforska Google Earth-globen. Skriv g om du vill få tillbaka andra kortkommandon.

Tips: Om du skriver ett frågetecken (?) visas en lista över kortkommandon i Google Earth.

Justera animationsinställningar

Animationer gör det lättare att navigera mellan olika platser på kartan. I inställningarna kan du justera animationernas hastig eller inaktivera dem.

Ändra inställningar för mörkt läge

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på Verktyg följt av Inställningar Settings till vänster.
  3. Under Apptema väljer du Mörkt tema eller Ljust tema.