Google Earthin esteettömyysominaisuudet

Näytönlukuohjelman käyttäminen

Voit käyttää Google Earthia ChromeVoxin, VoiceOverin, NVDA:n ja JAWSin kanssa. Google Earth toimii Chromessa, Firefoxissa, Safarissa ja Edgessä.

Pikanäppäimet

Voit tutkia Google Earth ‑maapalloa nuolinäppäimillä. Kun haluat palauttaa muiden pikanäppäinten toiminnallisuuden, kirjoita "g".

Vinkki: Löydät Google Earthin pikanäppäimet kirjoittamalla "?".

Animaatioasetusten muuttaminen

Animaatioiden avulla on helppo siirtyä kartan eri sijainnista toiseen. Voit säätää animaatioiden nopeutta tai poistaa ne käytöstä asetuksista.

Tumman tilan asetusten muuttaminen

1. Avaa Google Earth tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Työkalut ja sitten Asetukset Settings
  3. Valitse Sovelluksen teema ‐kohdasta Tumma teema tai Vaalea teema.

Aiheeseen liittyviä resursseja