Byta språk i Google Earth

Du kan använda Google Earth på det språk du föredrar.

Tips! Tillvägagångssättet kan skilja sig åt beroende på vilken Android-enhet du använder.

1. Öppna appen Inställningar på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Allmän hantering och sedan Språk och inmatning.
  3. Tryck på Språk och sedan Lägg till ett språk.
    • Tips! Det språk som används på telefonen eller surfplattan ändras också.

Tips! Du kan även byta ordning på de språk du föredrar. Enheten använder språken längre upp som standard. Språken som står längre ned i listan visas om de som står högre upp inte är tillgängliga.