Få oplysninger om, hvordan grænser er markeret i Google Earth

Grænser

Grænser vises på forskellige måder i det nye Google Earth. Linjernes udseende afhænger af den aktuelle grænses status.

Internationale grænser

Ratificerede internationale grænser vises som en fuldt optrukket grå linje. Det gælder f.eks. grænsen mellem USA og Canada.

Midlertidige grænser

Traktatbestemte og provisoriske grænser, som kun er midlertidige, vises som en punkteret linje.

• Traktatbestemt grænse: En grænse, der er fastlagt i en traktat eller en lignende aftale, men ikke er ratificeret ved lov.
  • De facto-grænse: En grænse, der ikke er fastlagt i en traktat eller en lignende aftale, men respekteres af alle involverede parter.

Omstridte grænser

Omstridte grænser vises som en stiplet grå linje. En omstridt grænse er en grænse, de involverede parter ikke er enige om.

Grænser mellem stater/provinser

Grænser mellem stater/provinser i et land, f.eks. grænsen omkring staten New Jersey i USA og provinsen Alberta i Canada, vises som en tynd, lysegrå punkteret linje.

Navne på lande/områder

Landenavne, f.eks. Tyskland eller Japan, er angivet på kortet. I Google Earth vises stednavne automatisk på det sprog, der er valgt til den aktuelle browser eller enhed.

Få oplysninger om, hvordan du skifter sprog i Google Earth.