KML-karttadatan tuominen Google Earthiin

Voit katsoa ja jakaa Google Earthin tietoja Keyhole Markup Language -tiedostojen (KML) avulla. Näihin tiedostoihin on tallennettu Google Earthiin liittyviä maantieteellisiä tietoja ja sisältöä. Lue lisää KML‑tiedostoista.

Jos sinulla on Google Earthin aiemmasta versiosta peräisin oleva KML-tiedosto, voit avata sen Google Earthissa.
  1. Avaa Google Earth tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Projektit Projects.
  3. Klikkaa Uusi projekti ‑painiketta.
    • Jos haluat lisätä tiedoston suoraan tietokoneelta, valitse Tuo KML-tiedosto.
    • Jos haluat lisätä tiedoston Google Drivesta tai lisätä jaetun tiedoston, valitse Tuo KML‑tiedosto Drivesta.
  4. Valitse KML‑tiedosto, jonka haluat avata.
Tiedostot tallennetaan automaattisesti Projektit-osioon KML-tiedostoihisi.

KML‑tiedostojen avaaminen Google Earthissa

Voit katsoa useimpia yksinkertaisia KML‑tiedostoja käyttämällä Google Earth Chromelle ‑versiota (versio 9) tai mobiililaitteesi Google Earth ‑sovellusta.
Jos monimutkaisten KML‑tiedostojen katsomisessa on ongelmia, kokeile käyttää Google Earthin tietokoneversiota (versio 7), joka tukee kaikkia KML‑ominaisuuksia.

Näiden tietojen tuominen KML‑tiedostoista

Vinkkejä:

Ongelmasta ilmoittaminen

Jos sinulla on ongelmia KML-tiedostojen kanssa, ilmoita siitä meille.