Importér dine KML-kortdata i Google Earth

Du kan bruge KML-filer (KML, Keyhole Markup Language) til at finde og dele Google Earth-oplysninger. Disse filer gemmer geografiske data og indhold, der er knyttet til Google Earth. Få flere oplysninger om KML-filer.

Hvis du har en KML- eller KMZ-fil fra en ældre version af Google Earth, kan du åbne den i Google Earth.
  1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Projekter Projekt.
  3. Tryk på Åbn øverst.
    • Hvis du vil tilføje en fil direkte fra din enhed, skal du trykke på Importér KML-fil.
    • Hvis du vil vælge en fil fra Google Drev eller en delt fil, skal du trykke på Åbn projekt fra Drev.
  4. Tryk på den fil, du vil tilføje.
  5. Tryk på Tilbage Tilbage for at vende tilbage til kortet og åbne filen.

Brug Google Earth til at åbne KML-filer

Du kan finde de fleste simple KML-filer i Google Earth til Chrome (version 9) eller i Google Earth-appen på din mobilenhed.
Hvis du ikke kan finde komplekse KML-filer, skal du bruge Google Earth til computere (version 7), som understøtter alle KML-funktioner.

Importér disse oplysninger fra KML-filer

Tips!
  • Visse tilpassede ikoner og overlejringsbilleder, der hostes på andre websites, fungerer ikke.
  • Gå til KML-understøttelse i Google Earth for at få flere oplysninger om, hvordan KML-funktioner bruges.

Rapportér et problem

Oplys os om problemet, hvis du har problemer med KML-filer.