Importér dine KML-kortdata i Google Earth

Du kan bruge KML-filer (KML, Keyhole Markup Language) til at finde og dele Google Earth-oplysninger. Disse filer gemmer geografiske data og indhold, der er knyttet til Google Earth. Få flere oplysninger om KML-filer.

Hvis du har en KML-fil fra en ældre version af Google Earth, kan du åbne den i Google Earth.
  1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Projekter Projekt til venstre.
  3. Klik på knappen Nyt projekt.
    • Hvis du vil føje en fil direkte til din computer, skal du vælge Importér KML-fil.
    • Hvis du vil tilføje en fil fra Google Drev eller en delt fil, skal du vælge Importér KML-fil fra Drev.
  4. Vælg den KML-fil, du vil åbne.
Filerne gemmes automatisk i dine KML-filer i Projekter.

Brug Google Earth til at åbne KML-filer

Du kan finde de fleste simple KML-filer i Google Earth til Chrome (version 9) eller i Google Earth-appen på din mobilenhed.
Hvis du ikke kan finde komplekse KML-filer, skal du bruge Google Earth til computere (version 7), som understøtter alle KML-funktioner.

Importér disse oplysninger fra KML-filer

Tips!
  • Visse tilpassede ikoner og overlejringsbilleder, der hostes på andre websites, fungerer ikke.
  • Gå til KML-understøttelse i Google Earth for at få flere oplysninger om, hvordan KML-funktioner bruges.

Rapportér et problem

Oplys os om problemet, hvis du har problemer med KML-filer.