Importera KML-kartdata till Google Earth

Du kan visa och dela Google Earth-information med hjälp av KML-filer. KML (Keyhole Markup Language) är ett filformat som skapats för att lagra geografiska data och tillhörande innehåll med Google Earth. Läs mer om KML-filer och vad de är.

Om du har en KML- eller KMZ-fil från en äldre version av Google Earth kan du öppna den i Google Earth för iPhone och iPad.

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Projekt Projekt.
  3. Tryck på Öppna högst upp.
    • Tryck på Importera KML-fil för att lägga till en fil direkt från din enhet.
    • Tryck på Öppna projekt från Drive för att välja en fil från Google Drive eller en delad fil.
  4. Tryck på filen du vill lägga till.
  5. Tryck på Tillbaka Back för att gå tillbaka till kartan och visa filen.

Information som du kan importera och exportera

Du kan visa de flesta enkla KML-filerna i Google Earth för iPhone och iPad.

Det här kan du importera nu

Obs!

• Om du vill titta i en KML-fils mappar ska du använda Google Earth på datorn.
  • Du kan sätta på eller stänga av hela KML-filen i appen.
  • Om du vill ha en detaljerad lista över vilka funktioner som finns tillgängliga kan du läsa mer om KML-stöd i Google Earth.

Anmäl ett problem

Om du fortfarande har problem med KML-filer kan du meddela oss om problemet.