Meer informatie over plaatsen

Met Google Earth kun je foto's en informatie vinden over plaatsen die je verkent op de kaart.

Zoek naar een locatie of tik op een plaats. Onderaan zie je een vak met meer informatie over de locatie.

• Tik op het vak voor meer informatie.
  • Tik op het vak en dan tik op de foto om foto's te bekijken.

Meer informatie over vergelijkbare plaatsen

• Gerelateerde plaatsen vinden: Veeg over het vak.
  • Naar een gerelateerde plaats gaan: Tik op Vliegen Vliegen.

Foto's vinden die door anderen zijn gemaakt

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op het menu Menu en dan zet Foto's aan.
  3. Tik op een foto op de kaart.
  4. Veeg naar links of rechts om meer foto's te bekijken.
    • Optioneel: Als je andere foto's wilt bekijken die iemand heeft gemaakt, tik je linksonder op zijn of haar naam.
  5. Tik linksboven op Terug Terug om de weergave te sluiten.

Je foto's toevoegen aan Google Earth

Je kunt je eigen foto's indienen bij Google Earth als je ze eerst op Google Maps post. Meer informatie over foto's toevoegen aan Google Maps

Tip: Google Earth bevat de meest relevante en visueel aantrekkelijke foto's uit de fotodatabase van Google Maps. Niet alle foto's die worden toegevoegd, komen in Google Earth terecht.