Zoeken naar plaatsen

U kunt Google Earth gebruiken om te zoeken naar plaatsen, zoals steden, herkenningspunten en parken. Voyager-verhalen met betrekking tot uw zoekonderwerp worden ook weergegeven in de zoekresultaten.

Waarnaar u kunt zoeken

U kunt locaties opzoeken op de volgende manieren:

• Stad en staat: Mountain View, CA
  • Stad en land: Port-au-Prince, Haïti
  • Straatnaam: Newbury Street, Boston
  • Volledig adres: 221B Baker Street, Londen, NW1 6XE
  • Postcode: 02129
  • Longitude en latitude18°28’59"N 69°56’21"W of 18.4830556, -69.9391667
  • Algemene plaatsen: museums in Costa Rica

Een plaats opzoeken met Google Chrome

1. Open Google Earth met Google Chrome op uw computer.
  2. Klik linksboven op Zoeken Zoeken.
  3. Typ de naam van een locatie en druk op Enter, of selecteer de naam in de lijst.

Willekeurige plaatsen ontdekken

Als u naar een nieuwe, willekeurige locatie wilt reizen, klikt u links op 'Ik doe een gok' Ik doe een gok.

• Voor informatie over en foto's van die locatie, klikt u rechts op de Kenniskaart.
  • Als u gerelateerde plaatsen en andere interessante gebieden wilt zien, klikt u op de link onder de Kenniskaart.