Søg efter steder

Du kan bruge Google Earth til at finde steder , f.eks. byer, vartegn og parker.

Det kan du søge efter

Du kan finde steder på følgende måder:

• By og stat: Mountain View, CA
  • By og land: Port-au-Prince, Haiti
  • Gadenavn: Newbury Street, Boston
  • Hele adressen: 221B Baker St, London, NW1 6XE
  • Postnummer: 02129
  • Længdegrad og breddegrad18°28’59"N 69°56’21"W eller 18.4830556, -69.9391667
  • Generelle steder: Museer i Costa Rica

Find et sted

1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Klik på Søg Search øverst til venstre.
  3. Skriv et sted, og tryk på Enter, eller vælg det på listen.

Oplev tilfældige steder

Klik på søgefeltet, og vælg Jeg prøver lykken for at rejse til en ny, tilfældig lokation. Klik på infokortet til højre for at få oplysninger om og billeder af den pågældende lokation.

Ryd din søgehistorik

1. Åbn Google Earth på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Værktøjerog såIndstillinger.
  3. Rul ned for at finde sektionen "Generelt".
  4. Klik på Ryd søgehistorik.