Paikkojen hakeminen

Google Earthin avulla voit hakea paikkoja, esimerkiksi kaupunkeja, maamerkkejä ja puistoja.

Mitä voit hakea?

Voit löytää sijainteja esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• Kaupunki ja osavaltio: Mountain View, CA
  • Kaupunki ja maa: Port-au-Prince, Haiti
  • Kadun nimi: Newbury Street, Boston
  • Koko osoite: 221B Baker St, London, NW1 6XE
  • Postinumero02129
  • Pituus- ja leveysaste18°28’59"N 69°56’21"Wtai 18.4830556, -69.9391667
  • Yleiset paikat: museot Costa Ricassa

Paikan etsiminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta näytön yläreunasta Haku Search.
  3. Kirjoita paikan nimi.
  4. Jos haluat lisätietoja paikasta, napauta tietokorttia.

Tarinoihin tutustuminen

Kun etsit paikkaa, siihen liittyvät Voyager-tarinat saattavat näkyä hakutuloksissa.

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta näytön yläreunasta Haku Search.
  3. Lisää haluamasi paikan nimi.
  4. Vaihtoehdot tulevat näkyviin kohtaan Voyager-tarinat. Valitse haluamasi tarina napauttamalla sitä.

Paikkoihin tutustuminen sattumanvaraisesti

Voit siirtyä nopeasti uuteen sattumanvaraiseen paikkaan napauttamalla ylhäältä Kokeilen onneani I’m Feeling Lucky.

• Näet lisätietoja ja kuvia paikasta napauttamalla tietokorttia.
  • Voit löytää vastaavia paikkoja ja muita mielenkiintoisia kohteita pyyhkäisemällä tietokortteja.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Menu and then Asetukset.
  3. Napauta Tyhjennä hakuhistoria.