Paikkojen hakeminen

Google Earthin avulla voit hakea paikkoja, esimerkiksi kaupunkeja, maamerkkejä ja puistoja.

Mitä voit hakea?

Voit löytää sijainteja esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• Kaupunki ja osavaltio: Mountain View, CA
  • Kaupunki ja maa: Port-au-Prince, Haiti
  • Kadun nimi: Newbury Street, Boston
  • Koko osoite: 221B Baker St, London, NW1 6XE
  • Postinumero02129
  • Pituus- ja leveysaste18°28’59"N 69°56’21"Wtai 18.4830556, -69.9391667
  • Yleiset paikat: museot Costa Ricassa

Paikan etsiminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella tai -tabletilla.
  2. Napauta näytön yläreunasta Haku Search.
  3. Kirjoita paikan nimi.
  4. Jos haluat lisätietoja paikasta, napauta tietokorttia.

Tarinoihin tutustuminen

Kun etsit paikkaa, siihen liittyvät Voyager-tarinat saattavat näkyä hakutuloksissa.

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella tai -tabletilla.
  2. Napauta näytön yläreunasta Haku Search.
  3. Lisää haluamasi paikan nimi.
  4. Vaihtoehdot tulevat näkyviin kohtaan Voyager-tarinat. Valitse haluamasi tarina napauttamalla sitä.

Paikkoihin tutustuminen sattumanvaraisesti

Voit siirtyä nopeasti uuteen sattumanvaraiseen paikkaan napauttamalla ylhäältä Kokeilen onneani I’m Feeling Lucky.

• Näet lisätietoja ja kuvia paikasta napauttamalla tietokorttia.
  • Voit löytää vastaavia paikkoja ja muita mielenkiintoisia kohteita pyyhkäisemällä tietokortteja.

Hakuhistorian tyhjentäminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth Android-puhelimella tai -tabletilla.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Menu and then Asetukset.
  3. Napauta Tyhjennä hakuhistoria.