Fortæl os om et problem

Hvis du bruger Google Earth, og noget går galt, kan du give os besked.

1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen i øverste venstre hjørne Menu og så Feedback.
  3. Beskriv dit problem.
  4. Du kan også inkludere et billede af problemet, data om, hvordan du brugte Google Earth, eller begge dele. Nederst kan du trykke for at vælge, hvilke oplysninger der skal sendes med din feedback.
  5. Tryk på Send Send.