Använda Street View i Google Earth

Du kan använda Street View för att utforska platser närmare. Zooma in om du vill se byggnader, landmärken, broar och annat.

Obs! Street View-bilder är inte tillgängliga överallt. Upptäck var Street View är tillgängligt.

Öppna Street View

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på en plats eller sök efter en position.
  3. Klicka på Pegman Pegman längst ned.
  4. Välj ett markerat område.

Tips: Om områden är markerade i blått kan du hitta bilder av dessa platser i Street View.

Ändra vyn

• Dra skärmen om du vill ändra vyn.
  • Klicka på kompassen längst ned till höger om du vill att kartan ska peka norrut igen.
  • Om du förflyttar dig till ett nytt område visas vita pilar på skärmen. Klicka på en pil för att förflytta dig åt det hållet.

Zooma in eller ut

• Zooma in bilden genom att klicka på Zooma in Zoom in längst ned till höger.
  • Zooma ut bilden genom att klicka på Zooma ut Zoom out längst ned till höger.

Rapportera ett problem

Så här rapporterar du ett problem med bildkvaliteten eller begär oskärpa i bilder i Street View:

1. Öppna Google Earth på datorn.
  2. Klicka på en plats eller sök efter en position.
  3. Klicka på Pegman Pegman längst ned.
  4. Välj ett markerat område.
  5. Klicka på Rapportera ett problem längst ned till vänster.
  6. Fyll i formuläret och klicka på Skicka.

Läs mer om integritetspolicyerna för Street View

Avsluta Street View

Om du vill avsluta Street View klickar du på Tillbaka Föregående högst upp till vänster.