Plaatsen van dichtbij bekijken met Street View

U kunt Street View gebruiken om plaatsen op grondniveau te bekijken. Zoom in om gebouwen, herkenningspunten, bruggen en meer te zien alsof u er zelf bent.

Opmerking: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open de Google Earth-app Google Earth op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. U ziet een Kenniskaart onder aan het scherm met informatie over de plaats. Tik op Wissen Wissen om de kaart te verbergen.
  4. Zoom in om het gebied in meer detail te zien.
  5. Tik linksonder op het scherm op Pegman Pegman.
  6. Tik op een gemarkeerd gebied.
    • De blauwe cirkels of gebieden kunt u bekijken in Street View.
    • Binnen oranje cirkels kunt u in gebouwen kijken.

Uw positie verplaatsen

1. Tik op het scherm en sleep om de weergave te wijzigen.
  2. Tik op het kompas linksonder om terug te keren naar een weergave met het noorden bovenaan.
  3. Als u naar een nieuw gebied kunt, worden er grote witte pijlen op het scherm weergegeven. Tik op een pijl om in die richting te bewegen.

In- of uitzoomen

Knijp twee vingers samen op de kaart. Dubbeltik, houd uw vinger op het scherm en schuif omhoog of omlaag als u met één vinger wilt in- of uitzoomen.

Verzoeken om Street View-afbeeldingen te verwijderen of te vervagen

1. Tik in Street View op 'Een probleem melden' in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Vul het formulier in en tik op Verzenden.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View

Street View afsluiten

Tik linksboven op Terug Terug.