Street View gebruiken in Google Earth

Je kunt Street View gebruiken om plaatsen beter te verkennen. Zoom in om onder andere gebouwen, herkenningspunten en bruggen te bekijken alsof je er zelf bent.

Tip: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open de Google Earth-app Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Onderaan de pagina wordt informatie over de plaats weergegeven.
    • Tik op Wissen Clear om de kaart te verbergen.
  4. Tik onderaan op Pegman Pegman.
  5. Tik op een gemarkeerd gebied.

Tip: Je kunt de blauwe cirkels of gebieden vinden in Street View.

De weergave wijzigen

• Je weergave wijzigen: tik en sleep op het scherm.
  • Terugkeren naar een weergave met het noorden bovenaan: tik op het kompas rechtsonder.
  • Als je naar een ander gebied gaat, worden er witte pijlen op het scherm weergegeven. Tik op een pijl om in die richting te gaan.

In- of uitzoomen

• Inzoomen met 2 vingers: gebruik 2 vingers om het scherm te knijpen.
  • Inzoomen met 1 vinger: dubbeltik op het scherm en houd vast en schuif daarna je vinger omhoog of omlaag.

Een probleem melden

Een probleem met de afbeeldingskwaliteit melden of vervaging aanvragen voor Street View-afbeeldingen:

1. Open de Google Earth-app Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Onderaan de pagina wordt informatie over de plaats weergegeven.
    • Tik op Wissen Clear om de kaart te verbergen.
  4. Tik onderaan op Pegman Pegman.
  5. Tik in Street View op Meer More en dan Een probleem melden.
  6. Vul het formulier in en tik op Verzenden.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View.

Street View afsluiten

Klik linksboven op Terug Terug om Street View af te sluiten.