Street View gebruiken in Google Earth

Je kunt Street View gebruiken om plaatsen beter te verkennen. Zoom in om onder andere gebouwen, herkenningspunten en bruggen te bekijken alsof je er zelf bent.

Tip: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open Google Earth op je computer.
  2. Klik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Klik onderaan op Pegman Pegman.
  4. Selecteer een gemarkeerd gebied.

Tip: Je kunt de blauwe cirkels of gebieden vinden in Street View.

De weergave wijzigen

• Je weergave wijzigen: klik en sleep op het scherm.
  • Terugkeren naar een weergave met het noorden bovenaan: klik op het kompas rechtsonder.
  • Als je naar een ander gebied gaat, worden er witte pijlen op het scherm weergegeven. Klik op een pijl om in die richting te gaan.

In- of uitzoomen

• Als je iets van dichterbij wilt bekijken: klik rechtsonder op Inzoomen Zoom in.
  • Als je iets van verderaf wilt bekijken: klik rechtsonder op Uitzoomen Zoom out.

Een probleem melden

Een probleem met de afbeeldingskwaliteit melden of vervaging aanvragen voor Street View-afbeeldingen:

1. Open Google Earth op je computer.
  2. Klik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Klik onderaan op Pegman Pegman.
  4. Selecteer een gemarkeerd gebied.
  5. Klik linksonder op Een probleem melden.
  6. Vul het formulier in en klik op Verzenden.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View.

Street View afsluiten

Klik linksboven op Terug Terug om Street View af te sluiten.