Street View gebruiken in Google Earth

Je kunt Street View gebruiken om plaatsen beter te verkennen. Zoom in om onder andere gebouwen, herkenningspunten en bruggen te bekijken.

Tip: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Onderaan staat een infokaart met informatie over de plaats.
    • Als je de infokaart wilt verbergen, tik je in de zoekbalk op Wissen Clear.
  4. Tik onderaan op Pegman Pegman.
  5. Tik op een gemarkeerd gebied.

Tip: Als de gebieden blauw zijn gemarkeerd, kun je afbeeldingen van die plaatsen vinden in Street View.

De weergave wijzigen

• De weergave wijzigen: Sleep het scherm.
  • Terugkeren naar een weergave met het noorden bovenaan: Tik op het kompas rechtsonder .
  • Als je naar een ander gebied gaat, worden er witte pijlen op het scherm weergegeven. Tik op een pijl om in die richting te gaan.

In- of uitzoomen

• Met 2 vingers zoomen: Gebruik 2 vingers om het scherm te knijpen.
  • Inzoomen met 1 vinger: Dubbeltik op het scherm en houd vast en schuif daarna je vinger omhoog of omlaag.

Een probleem melden

Een probleem met de afbeeldingskwaliteit melden of vervaging aanvragen voor Street View-afbeeldingen:

1. Open de Google Earth-app Google Earth op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Onderaan staat een infokaart met informatie over de plaats.
    • Als je de infokaart wilt verbergen, tik je in de zoekbalk op Wissen Clear.
  4. Tik onderaan op Pegman Pegman.
  5. Tik in Street View op Meer Meer en dan Een probleem melden.
  6. Vul het formulier in en klik op Indienen.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View

Street View afsluiten

Tik linksboven op Terug Terug om Street View af te sluiten.