Plaatsen van dichtbij bekijken met Street View

U kunt Street View gebruiken om plaatsen op grondniveau te bekijken. Zoom in om gebouwen, herkenningspunten, bruggen en meer te zien alsof u er zelf bent.

Opmerking: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open Google Earth op uw computer met Google Chrome.
  2. Klik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Zoom in om het gebied in meer detail te zien.
  4. Klik rechtsonder op het scherm op Pegman Pegman.
  5. Klik op een gemarkeerd gebied.
    • De blauwe cirkels of gebieden kunt u bekijken in Street View.
    • Binnen oranje cirkels kunt u in gebouwen kijken.

Uw positie verplaatsen

1. Klik en sleep op het scherm om uw positie te verplaatsen.
  2. Klik op het kompas rechtsonder om terug te keren naar een weergave met het noorden bovenaan.
  3. Als u naar een nieuw gebied kunt, worden er witte pijlen op het scherm weergegeven. Klik op een pijl om in die richting te bewegen.

In- of uitzoomen

• Als u iets van dichterbij wilt bekijken, klikt u rechtsonder op Inzoomen Inzoomen.
  • Als u iets van verderaf wilt bekijken, klikt u rechtsonder op Uitzoomen Uitzoomen.

Verzoeken om Street View-afbeeldingen te verwijderen of te vervagen

1. Klik in Street View op 'Een probleem melden' in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Vul het formulier in en klik op Verzenden.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View

Street View afsluiten

Klik linksboven op Wissen Wissen.