Street View'n käyttäminen Google Earthissa

Street View'n avulla voit tutkia paikkoja tarkemmin. Lähentämällä näkymää näet rakennuksia, maamerkkejä, siltoja ja paljon muuta.

Huom. Street View ‑kuvia ei ole saatavilla kaikilta alueilta. Katso, mistä Street View ‑kuvia on saatavilla.

Street View'n avaaminen

1. Avaa Google Earth tietokoneella.
  2. Hae paikkaa tai klikkaa sitä kartalta.
  3. Klikkaa alhaalta Pegmania Pegman.
  4. Klikkaa korostettua aluetta.

Vinkki: Jos alueet on korostettu sinisellä, kyseisistä paikoista on kuvia Street View'ssä.

Näkymän vaihtaminen

• Vaihda näkymää vetämällä karttaa.
  • Palaa pohjoissuuntaiseen näkymään klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa kompassia .
  • Jos siirryt uudelle alueelle, näytölle tulee näkyviin valkoisia nuolia. Siirry nuolen osoittamaan suuntaan klikkaamalla kyseistä nuolta.

Lähentäminen ja loitontaminen

• Siirry lähemmäs klikkaamalla oikeasta alakulmasta Lähennä Zoom in.
  • Siirry kauemmas klikkaamalla oikeasta alakulmasta Loitonna Zoom out.

Ongelmasta ilmoittaminen

Ilmoita Street View ‑kuvan laatuun liittyvästä ongelmasta tai pyydä kuvan sumentamista seuraavasti:

1. Avaa Google Earth tietokoneella.
  2. Hae paikkaa tai klikkaa sitä kartalta.
  3. Klikkaa alhaalta Pegmania Pegman.
  4. Klikkaa korostettua aluetta.
  5. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Ilmoita ongelmasta.
  6. Täytä lomake ja klikkaa Lähetä.

Lue lisää Street View'n tietosuojakäytännöistä

Street View'sta poistuminen

Voit poistua Street View ‑näkymästä klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta Takaisin Back.