Brug Street View i Google Earth

Du kan bruge Street View til at udforske steder nærmere. Zoom ind for at se bygninger, vartegn, broer og meget mere.

Tip! Street View-billeder er ikke tilgængelige overalt. Se, hvor du kan bruge Street View.

Åbn Street View

1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på, eller søg efter et sted.
  3. Infokortet viser oplysninger om stedet nederst.
    • Tryk på Ryd Clear i søgefeltet for at skjule infokortet.
  4. Tryk på Pegman Pegman nederst på skærmen.
  5. Tryk på et fremhævet område.

Tip! Hvis områder er fremhævet med blåt, kan du finde billeder af dem i Street View.

Skift visning

• Sådan ændrer du din visning: Træk i skærmen.
  • Sådan vender du tilbage til den nordvendte visning: Tryk på kompasset nederst til højre .
  • Hvis du bevæger dig til et nyt område, vises der hvide pile på skærmen. Tryk på en pil for at bevæge dig i den pågældende retning.

Zoom ind eller ud

• Zoom med 2 fingre: Brug 2 fingre til at knibe sammen på skærmen.
  • Zoom med én finger: Tryk to gange på skærmen, hold fingeren nede ved det andet tryk, og stryg derefter opad eller nedad.

Rapportér et problem

Sådan rapporterer du et problem med billedkvaliteten eller anmoder om sløring af billeder i Street View:

1. Åbn Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på, eller søg efter et sted.
  3. Infokortet viser oplysninger om stedet nederst.
    • Tryk på Ryd Clear i søgefeltet for at skjule infokortet.
  4. Tryk på Pegman Pegman nederst på skærmen.
  5. I Street View skal du trykke på Mere More og så Rapportér et problem
  6. Udfyld formularen, og tryk på Send.

Få flere oplysninger om Street View-privatlivspolitikkerne.

Afslut Street View

Tryk på Tilbage Tilbage øverst til venstre for at afslutte Street View.