Använda Street View i Google Earth

Du kan använda Street View för att utforska platser närmare. Zooma in om du vill se byggnader, landmärken, broar och annat.

Obs! Street View-bilder är inte tillgängliga överallt. Upptäck var Street View är tillgängligt.

Öppna Street View

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en plats eller sök efter en position.
  3. Ett informationskort visas längst ned med information om platsen.
    • Du kan dölja informationskortet genom att trycka på Rensa Clear i sökfältet.
  4. Tryck på Pegman Pegman längst ned.
  5. Tryck på ett markerat område.

Tips: Om områden är markerade i blått kan du hitta bilder av dessa platser i Street View.

Ändra vyn

• Dra skärmen om du vill ändra vyn.
  • Tryck på kompassen längst ned till höger om du vill att kartan ska peka norrut igen.
  • Om du förflyttar dig till ett nytt område visas vita pilar på skärmen. Tryck på en pil för att förflytta dig åt det hållet.

Zooma in eller ut

• Zooma med två fingrar: Använd två fingrar för att nypa på skärmen.
  • Zooma med ett finger: Tryck snabbt två gånger på skärmen och håll kvar fingret. Dra sedan fingret uppåt eller nedåt.

Rapportera ett problem

Så här rapporterar du ett problem med bildkvaliteten eller begär oskärpa i bilder i Street View:

1. Öppna Google Earth-appen Google Earth på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en plats eller sök efter en position.
  3. Ett informationskort visas längst ned med information om platsen.
    • Du kan dölja informationskortet genom att trycka på Rensa Clear i sökfältet.
  4. Tryck på Pegman Pegman längst ned.
  5. I Street View trycker du på Mer More och sedan Rapportera ett problem
  6. Fyll i formuläret och tryck på Skicka.

Läs mer om integritetspolicyerna för Street View

Avsluta Street View

Om du vill avsluta Street View trycker du på Tillbaka Föregående högst upp till vänster.