Street View'n käyttäminen Google Earthissa

Street View'n avulla voit tutkia paikkoja tarkemmin. Lähentämällä näkymää näet rakennuksia, maamerkkejä, siltoja ja paljon muuta.

Huom. Street View ‑kuvia ei ole saatavilla kaikilta alueilta. Katso, mistä Street View ‑kuvia on saatavilla.

Street View'n avaaminen

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
  3. Alhaalla näkyy tietokortti, joka sisältää tietoja paikasta.
    • Voit piilottaa tietokortin napauttamalla hakukentästä Tyhjennä Clear.
  4. Napauta alareunasta Pegmania Pegman.
  5. Napauta korostettua aluetta.

Vinkki: Jos alueet on korostettu sinisellä, kyseisistä paikoista on kuvia Street View'ssä.

Näkymän vaihtaminen

• Vaihda näkymää vetämällä karttaa.
  • Palaa pohjoissuuntaiseen näkymään napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa kompassia .
  • Jos siirryt uudelle alueelle, näytölle tulee näkyviin valkoisia nuolia. Siirry nuolen osoittamaan suuntaan napauttamalla kyseistä nuolta.

Lähentäminen ja loitontaminen

• Zoomaa kahdella sormella nipistämällä näyttöä.
  • Zoomaa yhdellä sormella kaksoisnapauttamalla näyttöä, koskettamalla sitä pitkään ja liu'uttamalla sormea ylös‑ tai alaspäin.

Ongelmasta ilmoittaminen

Ilmoita Street View ‑kuvan laatuun liittyvästä ongelmasta tai pyydä kuvan sumentamista seuraavasti:

1. Avaa Google Earth ‑sovellus Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
  3. Alhaalla näkyy tietokortti, joka sisältää tietoja paikasta.
    • Voit piilottaa tietokortin napauttamalla hakukentästä Tyhjennä Clear.
  4. Napauta alareunasta Pegmania Pegman.
  5. Napauta Street View ‑näkymässä Lisää More and then Ilmoita ongelmasta
  6. Täytä lomake ja napauta Lähetä.

Lue lisää Street View'n tietosuojakäytännöistä

Street View'sta poistuminen

Voit poistua Street View ‑näkymästä napauttamalla vasemmasta yläkulmasta Takaisin Back.