Plaatsen van dichtbij bekijken met Street View

Je kunt Street View gebruiken om plaatsen op grondniveau te bekijken. Zoom in om gebouwen, herkenningspunten, bruggen en meer te zien alsof je er zelf bent.

Opmerking: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View openen

1. Open Google Earth op je computer met Google Chrome.
  2. Klik op een plaats of zoek naar een locatie.
  3. Zoom in om het gebied in meer detail te zien.
  4. Klik rechtsonder op het scherm op Pegman Pegman.
  5. Klik op een gemarkeerd gebied.
    • De blauwe cirkels of gebieden kun je bekijken in Street View.
    • Binnen oranje cirkels kun je in gebouwen kijken.

Je positie verplaatsen

1. Klik en sleep op het scherm om je positie te verplaatsen.
  2. Klik op het kompas rechtsonder om terug te keren naar een weergave met het noorden bovenaan.
  3. Als je naar een nieuw gebied kunt, worden er witte pijlen op het scherm weergegeven. Klik op een pijl om in die richting te bewegen.

In- of uitzoomen

• Als je iets van dichterbij wilt bekijken, klik je rechtsonder op Inzoomen Inzoomen.
  • Als je iets van verderaf wilt bekijken, klik je rechtsonder op Uitzoomen Uitzoomen.

Verzoeken om Street View-afbeeldingen te verwijderen of te vervagen

1. Klik in Street View op 'Een probleem melden' in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Vul het formulier in en klik op Verzenden.

Meer informatie over het privacybeleid van Street View

Street View afsluiten

Klik linksboven op Wissen Wissen.