Google Earth toegang geven tot je locatie

Als je Google Earth toegang geeft tot de locatie van je apparaat, kun je het volgende doen:

• Jezelf vinden op de wereldbol.
  • Eenvoudig informatie vinden over de wereld om je heen.

Tip: Als je de locatiefunctie gebruikt en je positie niet exact kan worden bepaald, wordt er een grote blauwe cirkel weergegeven rond het gebied waar je je volgens Google Earth bevindt.

De instellingen voor toegang tot je locatie wijzigen

1. Open de app Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Privacy en dan Locatieservices.
  3. Schakel Locatieservices bovenaan het scherm in of uit.
  4. Als je de toegang van Google Earth tot je locatie wilt wijzigen, tik je op Google Earth en dan en kies je een optie.

Toestaan dat Google Earth je locatie vindt

1. Open Google Earth Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechts op Mijn locatie 'Mijn locatie' uitgeschakeld.
  3. Geef Google Earth toegang tot je locatie.

Jezelf vinden op de wereldbol

1. Open Google Earth Google Earth op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechts op Mijn locatie 'Mijn locatie' uitgeschakeld.

Je locatiemodus wijzigen

Je kunt de locatiemodus wijzigen, zodat Google Earth altijd je locatie kan vinden.

Tik rechts op Mijn locatie 'Mijn locatie' uitgeschakeld om tussen de locatiemodi te schakelen.

Tip: Op basis van de status van Mijn locatie 'Mijn locatie' uitgeschakeld kun je controleren welke modus is ingeschakeld:

• Ingeschakeld, updaten 'Mijn locatie' ingeschakeld
  • Uitgeschakeld, niet zichtbaar 'Mijn locatie' uitgeschakeld