Anna Google Earthin käyttää sijaintiasi

Jos sallit Google Earthin selvittää sijaintisi laitteesi avulla, voit

• nähdä sijaintisi maapallolla
  • saada helposti tietoa sinua ympäröivästä maailmasta.

Vinkki: Kun käytät sijaintiominaisuutta ja sijaintiasi ei voida tarkalleen selvittää, suuri sininen ympyrä merkitsee sen karkean alueen, jossa Google Earth uskoo sinun olevan.

Sijainnin käyttöoikeusasetusten muuttaminen

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Tietosuoja ja sitten Sijaintipalvelut.
  3. Ota yläreunasta Sijaintipalvelut käyttöön tai poista ne käytöstä.
  4. Jos haluat muuttaa Google Earthin käyttöoikeutta sijaintitietoihisi, napauta Google Earth ja sitten ja valitse jokin vaihtoehdoista.

Sijainnin käyttöoikeuden antaminen Google Earthille

1. Avaa Google Earth Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta reunasta Oma sijainti My Location off.
  3. Salli Google Earthin käyttää sijaintiasi.

Etsi itsesi maapallolta

1. Avaa Google Earth Google Earth iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta reunasta Oma sijainti My Location off.

Paikannustilan vaihtaminen

Jotta Google Earth voi aina löytää sijaintisi, voit muuttaa sijaintitilaa.

Voit vaihtaa sijaintitilojen välillä napauttamalla oikeasta alakulmasta Oma sijainti My Location off

Vinkki: Oman sijainnin My Location off tilan perusteella voit tarkistaa, mikä tila on päällä:

• Päällä, päivittyy My Location on
  • Pois päältä, ei näy My Location off