Anna Google Earthin käyttää sijaintiasi

Jos sallit Google Earthin selvittää sijaintisi laitteesi avulla, voit

• nähdä sijaintisi maapallolla
  • saada helposti tietoa sinua ympäröivästä maailmasta.

Vinkki: Kun käytät sijaintiominaisuutta ja sijaintiasi ei voida tarkalleen selvittää, suuri sininen ympyrä merkitsee sen karkean alueen, jossa Google Earth uskoo sinun olevan.

Sijainnin käyttöoikeuden antaminen Google Earthille

1. Napauta Asetukset Asetukset-sovellus Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi.
  2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovelluksen tiedot ja sitten Earth.
  3. Napauta Käyttöoikeudet.
  4. Jos haluat antaa Google Earthin käyttää laitteesi sijaintitietoja, ota Sijainti käyttöön.

Etsi itsesi maapallolta

1. Avaa Google Earth Google Earth Android‑puhelimellasi tai ‑tabletillasi.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma sijainti My location off.

Paikannustilan vaihtaminen

Jotta Google Earth voi aina löytää sijaintisi, voit muuttaa sijaintitilaa.

Voit vaihtaa sijaintitilojen välillä napauttamalla oikeasta alakulmasta Oma sijainti My location off

Vinkki: Oman sijainnin My location off tilan perusteella voit tarkistaa, mikä tila on päällä:

• Päällä, päivittyy My location on and dynamically updating
  • Pois päältä, ei näy My location off