Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Få bygninger vist i 3D

I Google Earth Pro kan du få vist realistiske 3D-billeder af bygninger. Du kan også gemme disse billeder og bruge dem andre steder.

1. Åbn Google Earth Pro.
  2. Vælg Lag i panelet til venstre.
  3. Klik på pil til højre (Højrepil) ud for "Primær database".
  4. Klik på pil til højre (Højrepil) ud for "3D-bygninger".
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for eventuelle billedmuligheder, der ikke skal vises.
  6. Gå til et sted på kortet.
  7. Zoom ind, indtil der vises bygninger i 3D.
  8. Udforsk det omkringliggende område.

Få flere oplysninger om, hvordan du navigerer i Google Earth.

Gem 3D-bygninger som billeder

Du kan gemme en 3D-bygning som en billedfil, så du kan bruge filen andre steder.

Windows og Linux

1. Følg fremgangsmåden i forrige afsnit for at se en bygning i 3D.
  2. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede.
  3. Klik på knappen, hvor der står Gem billede, øverst.
  4. Vælg, hvor filen skal gemmes.
  5. Indtast et navn i feltet "Filnavn".
  6. Vælg en filtype på rullemenuen i feltet "Gem som filtype".
  7. Klik på Gem.

Mac

1. Følg fremgangsmåden i forrige afsnit for at se en bygning i 3D.
  2. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede.
  3. Klik på knappen, hvor der står Gem billede, øverst.
  4. Indtast et navn i feltet "Gem som".
  5. Vælg, hvor filen skal gemmes, i feltet "Hvor".
  6. Klik på Gem.