Problemen bij het downloaden van Earth EC of de Earth-plug-in op een Mac

Bij Macs met OS X Mountain Lion is het Google Support Portal nog niet geregistreerd als bekende ontwikkelaar. Downloads vanuit het Portal worden daarom bij wijze van quarantainemaatregel in de prullenbak geplaatst. Als u Earth EC of de plug-in voor Earth uit het Support Portal naar een Mac met Mountain Lion downloadt waarvan de beveiliging is ingesteld op maximum, moet u Earth EC of de plug-in voor Earth na het downloaden naar de juiste directory verplaatsen. Ga naar Apple Support voor meer informatie.