Lagen weergeven

View of the Layers menu in Google Earth Lagen kunnen allerlei interessante geografische inhoud bevatten. Als u een laag wilt weergeven, vinkt u in het deelvenster Lagen de laag of map met lagen aan. Verwijder het vinkje bij een laag of map met lagen als u deze wilt verbergen. Als u een map met lagen wilt uitvouwen of samenvouwen, klikt u op de pijl  of .Meer informatie over het gebruik van lagen »

De inhoud van sommige lagen wordt pas weergegeven nadat u heeft ingezoomd op een bepaald gebied.

Als u meer informatie wilt of vragen heeft, gaat u naar ons Helpcentrum.