KML-bestanden weergeven op Android-apparaten

U kunt uw Android-apparaat gebruiken om KML-bestanden (Keyhole Markup Language) te bekijken. Hierin vindt u geografische gegevens, zoals paden of interessante plaatsen. Meer informatie over KML-bestanden.

KML-bestanden openen

1. Open de Google Earth-app op uw Android-apparaat.
  2. Tik in het linkermenu op Google Drive. Log in op uw Google-account wanneer hierom wordt gevraagd.
  3. Zoek in Google Drive in het linkerdeelvenster naar het KML-bestand en tik erop.
  4. Selecteer of de laag moet worden weergegeven of verborgen.

Bekende problemen

Mogelijk ervaart u problemen met bepaalde onderdelen van Google Earth voor Android. We proberen deze problemen in toekomstige updates op te lossen:

• TimePrimitive en alle tijdgerelateerde functies
  • NetworkLinkControl
  • gx:SoundCue
  • gx:LineStyle-elementen
  • gx:altitudeOffset
  • gx:physicalWidth
  • Thema
  • Route
  • PhotoOverlay
  • Een aantal geavanceerde Link-functies
  • Perspective GroundOverlays i.e.
  • Model