De här anvisningarna gäller äldre versioner av Google Earth. Få hjälp med nya Google Earth.

Anpassa och skapa turer av GPS-spår

Du kan skapa turer genom att importera spår från en GPS-enhet till Google Earth.

Obs! Dessa funktioner finns bara i Google Earth 5.2 eller senare.

Anpassa GPS-spåret

1. Högerklicka på GPS-datakällan i panelen Platser och välj:
    • Windows: Egenskaper
    • Mac: Visa info
  2. Välj en ikon för spåret genom att klicka på knappen vid Namn. Välj sedan en ikon.
  3. Ändra färgen på etiketter, linjer eller ikoner genom att klicka på Stil, färg och välja färg för objekten i GPS-spåret.
  4. Valfritt: Om du är välbekant med KML kan du anpassa ikonen till en 3D-modell.

Ange inställningar för GPS-spårturer

• Windows: Verktyg följt av Alternativ följt av Turer
  • Mac: Google Earth Pro följt av Inställningar följt av Turer