Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Tilpas og opret rundture på GPS-ruter

Du kan importere ruter fra en GPS-enhed i Google Earth og oprette en rundtur.

Bemærk! Disse funktioner er kun tilgængelige i Google Earth 5.2 og nyere versioner.

Tilpas din GPS-rute

1. Højreklik på GPS-datakilden i panelet "Steder", og vælg:
    • Windows: Egenskaber
    • Hent oplysninger
  2. Klik på knappen ud for "Navn" for at vælge et ikon til din rute. Vælg derefter et ikon.
  3. Klik på Stil, Farve for at ændre etiketters, linjers eller ikoners farve, og vælg derefter farve for elementer på GPS-ruten.
  4. Valgfrit: Hvis du er fortrolig med at bruge KML, kan du tilpasse dit ikon til en 3D-model.

Angiv turpræferencer for GPS-ruter

• Windows: Funktioner og så Indstillinger og så Turpræferencer
  • Mac: Google Earth Pro og så Præferencer og så Turpræferencer