Deze instructies hebben betrekking op oudere versies van Google Earth. Klik hier voor hulp voor de nieuwe versie van Google Earth.

Tours van GPS-routes maken en aanpassen

U kunt routes van een GPS-apparaat importeren in Google Earth en een tour maken.

Opmerking: Deze functies zijn alleen beschikbaar in Google Earth 5.2 en later.

Een GPS-route aanpassen

1. Klik in het deelvenster Plaatsen met de rechtermuisknop op de GPS-gegevensbron en kies:
    • Windows: Eigenschappen
    • Mac: Informatie ophalen
  2. Als u een pictogram voor uw route wilt kiezen, klikt u op de knop naast Naam. Kies vervolgens een pictogram.
  3. Als u de kleur van labels, lijnen of pictogrammen wilt wijzigen, klikt u op Stijl, kleur en kiest u kleuren voor items in uw GPS-route.
  4. Optioneel: Als u met KML werkt, kunt u van uw pictogram een 3D-model maken.

Voorkeuren voor tour van GPS-route instellen

• Windows: Extra en dan Opties en dan Tour maken
  • Mac: Google Earth Pro en dan Voorkeuren en dan Tour maken