Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Kiertomatkojen personointi ja luominen GPS-reittien perusteella

Voit tuoda reittejä GPS-laitteelta Google Earthiin ja luoda kiertomatkan.

Huom. Nämä ominaisuudet ovat käytettävissä vain Google Earth 5.2:ssa ja uudemmissa versioissa.

GPS-reitin räätälöiminen

1. Klikkaa Paikat-paneelista GPS-datalähdettä kakkospainikkeella ja valitse jompikumpi seuraavista:
    • Windows: Ominaisuudet
    • Mac: Näytä tiedot
  2. Voit valita reitillesi kuvakkeen klikkaamalla Nimi-kohdan vieressä olevaa painiketta. Valitse sitten kuvake.
  3. Voit muuttaa tunnisteiden, viivojen tai kuvakkeiden väriä klikkaamalla Tyyli, väri ja valitsemalla GPS-reittisi kohteiden värit.
  4. Valinnainen: Jos KML-tiedostomuoto on sinulle tuttu, voit tehdä kuvakkeesta 3D-mallin.

GPS-reittien kiertomatkan asetusten valitseminen

• Windows: Työkalut ja sitten Asetukset ja sitten Kiertomatka
  • Mac: Google Earth Pro ja sitten Asetukset ja sitten Kiertomatka