Uppdatera Google Earth Pro

Du kan installera Google Earth Pro och få automatiska uppdateringar.

Ladda ned Google Earth Pro för datorer

Om du behöver uppdatera Google Earth manuellt kan du ladda ned de senaste programmen för direktinstallation, version 6.2 respektive 7.x. Några av följande installationsprogram uppdateras inte automatiskt (rekommenderas inte).

Ladda ned ett program för direktinstallation av Google Earth Pro

Google Earth Pro version 6.0 och tidigare stöds inte längre. Google Earth Pro 7.1.5 och tidigare kräver en licensnyckel. Om du inte har någon nyckel kan du logga in med din e-postadress och nyckeln GEPFREE.

v7.3.2

v7.3.1

v7.3.0.3832

v7.1.8.3036

Obs! När du laddar ned Google Earth via direktlänkarna ovan godkänner du även användarvillkoren för Google Earth/Maps och Googles sekretesspolicy.