Deze instructies hebben betrekking op oudere versies van Google Earth. Klik hier voor hulp voor de nieuwe versie van Google Earth.

Google Earth Pro updaten

U kunt een versie van Google Earth Pro installeren die automatisch updatet.

Google Earth Pro voor desktop downloaden

Als je Google Earth handmatig wilt updaten, kun je de meest recente installatieprogramma's voor versie 7.x downloaden. Sommige van de volgende installatieprogramma's worden niet automatisch geüpdatet (niet aanbevolen).

Een installatieprogramma voor Google Earth Pro downloaden

Google Earth-versie 7.1.7 en lager worden niet meer ondersteund.

Tip: Als je Google Earth downloadt via de bovenstaande rechtstreekse downloadlinks, ga je ook akkoord met de Servicevoorwaarden van Google Earth/Maps en het Privacybeleid van Google.