Deze instructies hebben betrekking op oudere versies van Google Earth. Klik hier voor hulp voor de nieuwe versie van Google Earth.

Google Earth Pro updaten

U kunt een versie van Google Earth Pro installeren die automatisch updatet.

Google Earth Pro voor desktop downloaden

Als u Google Earth handmatig wilt updaten, kunt u de meest recente installatieprogramma's voor versie 6.2 en 7.x downloaden. De volgende installatieprogramma's worden niet automatisch geüpdatet (niet aanbevolen).

Een installatieprogramma voor Google Earth downloaden

Een installatieprogramma voor Google Earth Pro downloaden

De Pro-versies van Google Earth 6.0 en eerder worden niet meer ondersteund. Voor Google Earth Pro 7.1.5 en eerdere versies is een licentiecode vereist. Als u geen code heeft, gebruikt u uw e-mailadres en de code GEPFREE om in te loggen.

v7.3.0.3832

v7.1.8.3036

v6.2

Opmerking: Als u Google Earth downloadt via de bovenstaande rechtstreekse downloadlinks, gaat u ook akkoord met de Servicevoorwaarden van Google Earth/Maps en het Privacybeleid van Google.