Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Google Earth Pron päivittäminen

Voit asentaa Google Earth Pron päivittymään automaattisesti.

Google Earth Pron tietokoneversion lataaminen

Jos sinun on päivitettävä Google Earth manuaalisesti, voit ladata jonkin suoralatausohjelmien uusimmista 7.x-versioista. Osassa seuraavista asennusohjelmista ei ole automaattista päivitystä (ei suositella).

Google Earth Pron suoralatausohjelman lataaminen

Google Earth 7.1.7:ää ja sitä aiempia versioita ei enää tueta.

Vinkki: Lataamalla Google Earthin yllä olevien suoralatauslinkkien kautta hyväksyt myös Google Earthin ja Mapsin käyttöehdot ja Googlen tietosuojakäytännön.