Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Opdater Google Earth Pro

Du kan installere Google Earth Pro, så der foretages automatisk opdatering.

Download Google Earth Pro til computere

Hvis du har brug for at opdatere Google Earth manuelt, kan du downloade de nyeste programmer til direkte installation af version 6.2 og 7.x. Følgende installationsprogrammer foretager ikke automatisk opdatering (anbefales ikke).

Download et program til direkte installation af Google Earth

Download et program til direkte installation af Google Earth Pro

Pro-versionerne af Google Earth 6.0 og tidligere versioner understøttes ikke længere. Google Earth Pro 7.1.5 og tidligere versioner kræver en licensnøgle. Hvis du ikke har en nøgle, skal du bruge din mailadresse og nøglen GEPFREE til at logge ind med.

v7.3.0.3832

v7.1.8.3036

v6.2

Bemærk! Når du downloader Google Earth via linkene til direkte download ovenfor, accepterer du samtidig servicevilkårene for Google Earth/Maps og Googles privatlivspolitik.