Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Opdater Google Earth og Earth Pro

Du kan installere Google Earth og Google Earth Pro, så de opdateres automatisk.

Download Google Earth eller Earth Pro til computere

Hvis du har brug for at opdatere Google Earth manuelt, kan du downloade de nyeste programmer til direkte installation af version 6.2 og 7.x. Følgende installationsprogrammer opdateres ikke automatisk (anbefales ikke).

Download et program til direkte installation af Google Earth

Download et program til direkte installation af Google Earth Pro

Pro-versionerne af Google Earth 6.0 og tidligere versioner understøttes ikke længere. Google Earth Pro 7.1.5 og tidligere versioner kræver en licensnøgle. Hvis du ikke har en nøgle, skal du bruge din mailadresse og nøglen GEPFREE til at logge ind med.

v7.3.0.3830

v7.1.8.3036

v6.2

Bemærk! Når du downloader Google Earth fra linkene til direkte download ovenfor, accepterer du også servicevilkårene for Google Earth/Maps og Googles privatlivspolitik

Download Google Earth-appen til telefoner og tablets