Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Flyt gemte steder til en ny computer

Du kan flytte steder, du har gemt i Google Earth, til en anden computer. Gemte steder kaldes stedmarkeringer, og de gemmes automatisk på din computer.

Trin 1: Find stedfil

Windows

1. Tryk på Ctrl + Esc + r eller Windows-tasten + r.
  2. Indtast "C:\Dokumenter og indstillinger\%brugernavn%\Applikationsdata\Google\GoogleEarth" i feltet "Åbn".
    • Hvis du bruger Windows 7 eller Windows Vista, skal du indtaste "C:\Brugere\%brugernavn%\Appdata\Local". Hvis denne sti ikke virker, skal du indtaste "C:\Brugere\%brugernavn%\Appdata\LocalLow\Google\GoogleEarth".
  3. Vælg OK.
  4. I mappen vil du se en fil, der hedder "myplaces.kml". Denne fil indeholder dine gemte steder.
    • Bemærk! Hvis du vil erstatte en beskadiget myplaces.kml-fil, skal du bruge "myplaces.backup.kml."

Mac

1. Åbn Finder.
  2. Klik på Go (Gå til) øverst på skærmen. Hold Alternativ eller Alt nede, og klik derefter på Library (Bibliotek) og så Application support (Appsupport) og så Google Earth.
  3. Du kan se en fil med navnet "myplaces.kml". Denne fil indeholder dine gemte steder.
    • Bemærk! Hvis du vil erstatte en beskadiget myplaces.kml-fil, skal du bruge "myplaces.backup.kml."

Step 2: Flyt stedfil

Der er nogle forskellige metoder, du kan bruge til at overføre filen med dine gemte steder til en anden computer:

• Gem filen i Google Drev
  • Send filen til dig selv via mail
  • Gem filen på et USB-drev

Tip! Sikkerhedskopiér din myplaces.kml-fil til en flytbar enhed såsom et USB-drev.