Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Skift sprog

Du kan skifte visningssprog i Google Earth.

Skift sprog på Windows-computere

1. Vælg Værktøjer og så Indstillinger. Vælg fanen "Generelt".
  2. Vælg et sprog under "Sprogindstillinger". Tip! Vælg "Standardsystemindstillinger", hvis du gerne vil bruge din computers nuværende sprogindstillinger.

Få flere oplysninger om, hvordan du skifter sprog på en Mac-computer

Skift sprog på Linux-computere

1. Afslut Google Earth.
  2. Du kan skifte sprog for:
    • Operativsystemet
    • Sessionen
  3. Log ind på terminalen.
    • Gå til Programmer og så Tilbehør og så Terminal i Ubuntu eller Fedora.
    • Gå til Hat og så Systemværktøjer og så Terminal i RedHat.
  4. Indtast "LANG = sprog googleearth" med den ønskede sprogkode.
    Eksempel: Hvis du vil skifte til portugisisk (brasiliansk), skal du bruge: "LANG = pt_BR googleearth".
  5. Genstart Google Earth.