Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Gem og del oplysninger om steder

Gem steder, som du har markeret på globussen, former, du har oprettet, og turpræferencer, du har angivet. Derefter kan du dele dem med andre.

Gem oplysninger om steder på din computer

Du kan gemme stedmarkeringer, turpræferencer og andre oplysninger på din computers harddisk.

Windows og Linux
  1. Åbn Google Earth.
  2. Gå til Filer og så Gem og så Gem sted som.
  3. Gå til panelet i venstre side af det nye vindue, og vælg en mappe.
  4. Skriv navnet på filen i feltet "Filnavn".
  5. Klik på Gem.
  6. Google Earth gemmer filen som en .kmz-fil, der indeholder KML-filen.
Mac
  1. Åbn Google Earth.
  2. Klik på Ctrl + venstre musetast i panelet til venstre under "Steder" og så "Mine steder".
  3. Klik på Gem sted som.
  4. I det felt, der åbnes, skal du skrive navnet på filen i feltet "Filnavn".
  5. Vælg en placering, du vil gemme på, i rullelisten i feltet "Hvor".
  6. Klik på Gem.
  7. Google Earth gemmer filen som en .kmz-fil, der indeholder KML-filen.

Bemærk! Hvis du vil spare hukommelse og have Google Earth til at køre hurtigere, skal du gemme filerne på din computer og derefter slette dem fra Google Earth.

Del oplysninger med andre

Du kan lade dine venner, din familie og dine kolleger se de steder, du har besøgt, og de oplysninger, du har samlet i Google Earth.

Send Google Earth-filer via mail
  1. Åbn Google Earth.
  2. Klik på stedmarkeringen, turpræferencen eller et andet element, som du vil sende pr. mail, i panelet til venstre under "Steder" og så "Mine steder".
  3. Klik på Filer og så Mail og så vælg en mulighed.
  4. Vælg din standardmailkonto eller din Gmail-konto i det felt, der åbnes.
  5. Udfyld mailen. Bemærk! Du kan redigere den forhåndsudfyldte besked i mailens brødtekst.
  6. Klik på Send.