Spara bilder

Med Arkiv > Spara > Spara bild sparar du den aktuella vyn som en bildfil på datorns hårddisk. När du sparar en bild visas en Spara-dialogruta. Via den kan du leta reda på en mapp på datorn där du vill spara bilden, precis som när du sparar vanliga dokument. Bilden sparas med alla platsmärken, gränser och annan information från lager som visas i 3D-vyn.

Du kan spara bilder i följande upplösningar:

• Skärm
  • 1000 bildpunkter

Användare som har Google Earth PRO/EC kan spara bilder i följande upplösningar:

• 1400 bildpunkter
  • 2400 bildpunkter
  • 4800 bildpunkter